رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

۱۹۶۰ پرونده تخلف برای نانوایی‌ها تشکیل شده است | آزادسازی ماکارونی‌های دپو شده

  • کد خبر: ۱۰۷۶۷۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
۱۹۶۰ پرونده تخلف برای نانوایی‌ها تشکیل شده است | آزادسازی ماکارونی‌های دپو شده
معاون اجتماعی و پیشگیری از تخلفات سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای سال جاری تا امروز یک هزار و ۹۶۰ فقره پرونده برای تخلفات نانوایی‌ها در کشور تشکیل شده که ارزش ریالی این تخلفات ۲۳ هزار و ۳۷ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی اسفنانی افزود: از مجموع پرونده‌هایی که برای تخلف گرانفروشی و کم فروشی نانوایی‌ها در تعزیرات حکومتی تشکیل شده، یک هزار و ۳۶۵ پرونده مختومه شده است همچنین برای یک هزار و ۲۷۶ پرونده حکم محکومیت و در ۲۱ پرونده حکم برائت صادر شده است. ۱۷ فقره پرونده نیز حکم عدم صلاحیت رسیدگی تعزیرات حکومتی صادر شده و برای رسیدگی به دستگاه قضایی ارجاع شده است.

وی ادامه داد: با توجه به تصمیم دولت برای تغییر قیمت در نرخ آرد و نان، طبیعی است که شاهد تفاوت قیمت در نرخ نان و محصولات دیگر باشیم. مبنای سازمان تعزیرات حکومتی قیمتی است که از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام می‌شود البته در مورد نان سنتی اعلام شده است که تغییر قیمت نخواهیم داشت و ملاک، قیمت‌های قبلی است.

معاون سازمان تعزیرات حکومتی اظهارداشت: تخلفاتی که در این حوزه وجود دارد، گرانفروشی، کم فروشی، فروش اجباری کالا همراه با کالای درخواستی مشتری و عدم عرضه و توزیع است که در هر مورد برخورد جدی می‌شود.

وی درباره تخلفات شرکت‌های ماکارونی افزود: اخیرا برای یکی از واحد‌های تولید ماکارونی که پیش از این هم تخلف گرانفروشی داشت، ۳۸۰ میلیارد تومان حکم بدوی صادر شده است همچنین روز پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت دو شرکت تولید ماکارونی مقادیر قابل توجهی از محصولات خود را دپو کرده بودند که ظن به احتکار مطرح شد و بلافاصله همکاران ما و ماموران پلیس امنیت اقتصادی محل را پلمب کردند و در فاصله کمتر از ۱۲ ساعت، روز جمعه همه این محصولات بارگیری و روانه بازار شد.

اسفنانی در پاسخ به این سوال که آیا پرونده‌ای برای احتکار ۶۷۰ تن ماکارونی در تعزیرات تشکیل شده است گفت: علی رغم اینکه کالا توزیع شده، موضوع در جریان بررسی است.

معاون سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اصلاح آیین‌نامه تعزیرات اضافه کرد: در این آیین نامه که از سوی هیات دولت مصوب شده است،  تخلفات تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان قابلیت تجدیدنظر ندارد و رأی صادره در مرحله اول، قطعی است همچنین رسیدگی به این نوع پرونده‌ها تابع تشریفات و احضار فرد متخلف نیست و به محض احراز تخلف حکم صادر می‌شود.

وی درباره ضرورت اصلاح قوانین و بازدارندگی مجازات‌ها گفت: لایحه‌ای در این زمینه تنظیم شده است که از سوی سران قوا و مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است؛ همچنین آیین‌نامه‌ای تهیه شده که طبق آن، برخی موارد قانون تعزیرات حکومتی و قانون نظام صنفی اصلاح شود تا بتوانیم از بروز تخلفات به ویژه در سطح توزیع کالا‌ها پیشگیری کنیم و جرایم بازدارندگی لازم را داشته باشد.

معاون سازمان تعزیرات حکومتی افزود: هموطنان می‌توانند گزارش تخلفات را در قالب شاکی خصوصی یا گزارش مردمی از طریق سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند.

اسفنانی خاطرنشان کرد: در اعلام گزارش‌های مردمی نیاز به ثبت مشخصات فردی که تخلف را اعلام کرده است وجود ندارد و افرادی که به عنوان شاکی خصوصی شکایت را ثبت می‌کنند، می‌توانند از طریق بارگذای تصویر پروانه کسب واحد صنفی متخلف در سامانه شکایت خود را ثبت کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->